Home

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Audities najaar 2021

Het nieuws mag naar buiten! Theaterzanggroep Prestige heeft een nieuw muzikaal leider gevonden in Alejandro Orozco. Samen met hem en regisseuse Merel Zeeman gaan wij het komende jaar werken aan een nieuwe show vol met onder andere musicalhits en popliedjes.

Vanaf 3 september gaan wij iedere vrijdagavond aan de slag om deze show tot een waar succes te maken en daarvoor zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar getalenteerde zangers en zangeressen die onderdeel uit willen maken van onze groep en zichzelf willen uitdagen om op het hoogste amateurniveau mee te draaien. Onder professionele begeleiding werken we keihard aan de show maar er is natuurlijk ook genoeg ruimte voor lol en gezelligheid.

Heb je nog vragen of wil je je gelijk aanmelden voor de audities? Dat doe je door te mailen naar info@prestigezanggroep.nl

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1933″ img_size=”” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_fullwidth=”1″ bg_parallax=”on” font_color=”#ffffff” row_id=”news”][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Theaterzanggroep Prestige is opgericht in februari 2009 en bestaat uit een twintigtal getalenteerde en ervaren zangers.┬áHet (ambitie)niveau bij Prestige ligt hoog en er wordt wekelijks hard en met veel plezier gerepeteerd. Het diverse en gedurfde repertoire bestaat voornamelijk uit bekende en minder bekende musicalstukken met regelmatig een uitstapje naar pop of klassiek, en beslaat solo- en ensemblestukken op basis van eigen geschreven arrangementen door onze muzikaal leider.

Jaarlijks wordt het gekozen repertoire middels staging van onze regisseur omgetoverd tot een spetterende show met een rode draad…

Schitter jij straks in onze nieuwe voorstellingen? Of wil je Prestige steunen door middel van sponsoring? Neem dan contact met ons op.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle”][vc_column][vc_column_text]Ons Laatste Nieuws[/vc_column_text][vc_posts_slider type=”flexslider_slide” count=”3″ interval=”3″ slides_content=”teaser” slides_title=”1″ thumb_size=”600×400″ posttypes=”post”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Onze jubileumvoorstelling van 2019 ‘Putting on a show’ werd mede mogelijk gemaakt door:

Logo VSBfondsLogo Cultuurfonds ZoetermeerLogo Fonds 1818[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]