Jaaaa, we mogen weer! Op 2 juni 2024 staat Prestige klaar voor weer een nieuwe editie in de reeks van het Marcanto Matineeconcert. Een vrolijk middagprogramma met oude klassiekers én nieuw repertoire!

Marcanto Matineeconcerten

Theaterzanggroep Prestige is onderdeel van muziekvereniging St. Caecilia uit Leidschendam-Voorburg. Het repetitielokaal genaamd Marcanto staat verscholen in een bocht aan een zijstraat van de Westvlietweg, inmiddels in Den Haag. De zaal waarin wij iedere vrijdagavond repeteren wordt iedere eerste zondag van de maand opengesteld voor alle onderdelen van de vereniging. Van harmoniekapel tot bigband en van jazz combo tot dus een theaterzanggroep. Alle matineeconcerten zijn gratis toegankelijk en je vindt de huidige agenda op de website van St. Caecilia.

Prestige zingt klassiekers…

Speciaal voor dit matineeconcert pakt Prestige terug op het repertoire van de afgelopen 3 jaar. De publiekslievelingen, de toegiften die altijd maar één keer worden gezongen, ze komen allemaal terug. En dit jaar ook wel in een heel bijzonder jasje. Naast een aantal prachtige ensemblenummers komen een aantal arrangementen in een kleine setting terug. Het grootse nummer maar dan maar door één zanger per stemgroep. Het geeft een heel nieuwe draai aan de arrangementen van onze Alejandro.

.. prachtige solo’s…

Deze klassiekers worden afgewisseld met prachtige solo’s, duetten en trio’s, met eigen gekozen nummers van onze leden. Bekende musicalklassiekers, grappige acts en natuurlijk ook hartverscheurende ballads. Het zal je zeker niet ongeroerd laten!

… en natuurlijk ook nieuw repertoire!

Natuurlijk kan een voorproefje op onze nieuwe show Color Esperanza niet achterblijven. We zijn alweer 4 maanden druk aan het repeteren op nieuwe nummers en ons eigen stagingteam heeft een prachtige visie voor deze show gepresenteerd. Color Esperanza wordt meer dan alleen een liedjesprogramma, het wordt echt een totale theaterbeleving waarbij beeld en geluid elkaar op bijzondere wijze af zullen wisselen. Wat wat is nu precies het succes van Prestige?!

Praktische informatie

Prestige Marcanto matineeconcert

Muziekcentrum Marcanto
Groene Zoom 11, 2491 EJ Den Haag

(Gelegen nabij Monkey Town, VV Wilhelmus, EHC en het nieuwe rugbyveld)


Zondag 2 juni 2024
Aanvang 14.30u
Zaal open 14.00u
Toegang is gratis en je hoeft geen kaarten of plaatsen te reserveren.

Let op: in Marcanto kan alleen gebruik worden gemaakt van pinbetalingen.