Organisatie

Prestige is een vereniging en bestaat als zodanig uit een aantal leden, en een dagelijks bestuur. Daarnaast vormen een muzikaal leider en regisseur het artistiek team.

Dagelijks Bestuur

Albert Buschgens, Cara Vrijmoed- van der Waals, Hans de Regt, Rob ten Haaf

Muzikaal leider

Richard FitzHugh

 

 

 

 

 

 

De muzikale leiding van Prestige is in handen van Richard FitzHugh. Richard raakte op 8 jarige leeftijd geïnteresseerd in muziek toen zijn oma een oude piano op de kop had getikt. Hij volgde pianolessen en later zanglessen en ontdekte tijdens zijn middelbare schooltijd een passie voor componeren. Voordat hij besloot naar Den Haag te komen voor de Master Compositie aan het Koninklijk Conservatorium, heeft hij wiskunde gestudeerd aan de universiteit van Cambridge en daarna Compositie aan ‘the Royal College of Music’ in Londen. Na beëindiging van zijn studies in 2005 heeft hij met allerlei soorten muzikanten (professioneel en amateur) gewerkt, als componist, dirigent, arrangeur en pianist. Als componist heeft hij muziek geschreven voor professionele ensembles in zowel Engeland en Nederland. Zijn muziek is in beide landen op de nationale radio uitgezonden. Als muzikaal leider en arrangeur heeft hij met meerdere musicalgroepen gewerkt (aan o.a. de producties Carmen, Into The Woods en Drie Musketiers) en hij werkt momenteel nog steeds met Westend (Hoorn) en Rits (Delft). Daarnaast is hij actief als muzikaal leider/arrangeur en toetsenist bij de popband We Do Love en als dirigent van het koor New Sound (Delft). Richard is erg trots dat hij iedere vrijdag avond de kans heeft om wijn en chocolade te delen met de getalenteerde en enthousiaste zangers van Prestige!

Regisseur

Merel Zeeman Regisseur

Merel is al jaren actief als uitvoerend musicalartiest. Ze speelde recent in Utrecht in Mamma Mia!, in Hamburg in Kinky Boots, was als Magda te zien in Tanz der Vampire. In Wenen was ze in Mary Poppins te zien, o.a. als cover Mrs Banks. In Oberhausen speelde zij in Mamma Mia! als cover Tanja en Roos en maakte ook deel uit van het ensemble van Sister Act. Was in Nederland en België te zien als cover Maria en Moeder Overste in The Sound of Music, nadat ze in Duitsland al in de ensembles van Der Kleine Lord, Die Schöne und das Biest, Elisabeth en Les Miserables speelde.
Merel is Authorized Complete Vocal Technique Teacher en geeft als zodanig zangles, auditievoorbereiding en musicallessen. Nadat ze eerder met veel plezier bij Prestige heeft gezongen, is ze blij nu de regie van deze ambitieuze groep voor haar rekening te mogen nemen.