Prestige 2023 High Stakes
Link naar 'over de show' van High Stakes

Over High Stakes

Een muzikale theatershow over liefde, hebzucht en verlies. De inzet is hoog maar wat de uitkomst zal zijn, kun je niet voorspellen.

Van 20 losse nummers een samenhangend geheel maken. Dat was de klus die was weggelegd voor Rob ten Haaf, die al sinds de oprichting van Prestige een van de kartrekkers is. Hij neemt begin 2023 het regisseursstokje over van Merel Zeeman, die weer als uitvoerend artiest de Nederlandse en Duitse theaters onveilig gaat maken dat jaar. Het is niet gemakkelijk om van zulke uiteenlopende nummers een logisch verhaal te maken, vertelt Rob. 

”Eén nummer sprong er overduidelijk uit. Het was een van de nummers waar Alejandro mee kwam. Het gaat over een groep jonge mensen die fantaseert over het winnen van de loterij. Ik ben met dat idee aan de slag gegaan, heb alle teksten nog eens de revue laten passeren en heb het spelelement ingepast om verbindingen te maken tussen de nummers. Je gaat dus echt een ander soort show zien dan je van Prestige gewend bent.”

Tot slot: Elke dag nemen we beslissingen die het lot in het leven bepalen. Of is het juist het lot, dat je bepaalde beslissingen doet laten nemen? In ieder geval heb je je lot in eigen hand! Stel je voor dat je in een keer een groot geldbedrag in handen hebt, zet je het dan op de bank voor later? Ga je flink de bloemetjes buiten zetten? Of wil je meer? En welke invloed heeft geld op je relaties? Durf jij hoog spel te spelen en alles in te zetten?

Welkom bij High Stakes

Rob ten Haaf

Regisseur

Door regisseur Rob ten Haaf

High Stakes Rob