Prestige is een vereniging en bestaat als zodanig uit een aantal leden en een dagelijks bestuur. Daarnaast vormen een muzikaal leider en regisseur het artistiek team.

Theaterzanggroep Prestige sinds 2009 heel erg actief in de Haagse regio. We zijn een ambitieuze groep zangers/spelers en willen zingen en spelen in het hoogste amateursegment. Op dit moment bestaat de groep uit ongeveer 20 zangers, de groep wordt in de toekomst uitgebreid naar maximaal 26 deelnemers.

Iedere vrijdagavond repeteren we met veel plezier in Leidschendam-Voorburg (Den Haag). Theaterzanggroep Prestige is een zelfstandig onderdeel van muziekvereniging St. Caecilia, we repeteren in de grote zaal van muziekgebouw Marcanto. Ons repertoire bestaat voor een groot deel uit musical, maar uitstapjes naar andere stromingen zijn zeer gebruikelijk.

Dagelijks Bestuur

Hans de Regt & Rob ten Haaf

Alejandro Orozco is de nieuwe muzikaal leider van Theaterzanggroep Prestige.

Alejandro Orozco – muzikaal leider

Vanaf september 2021 ligt de muzikale leiding in handen van Alejandro Orozco. Alejandro Orozco (Mexico, 1979) begon zijn muziekstudie in Mexico City aan het Cardenal Miranda Instituto. Hij studeerde piano, directie koor en orkest en compositie. Na het verkrijgen van een studiebeurs koos hij er in 2002 voor om verder te studeren aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts) waar hij een master Compositie afrondde. Alejandro is tegenwoordig veelal werkzaam als arrangeur en dirigent bij diverse koren. Met Prestige voegt hij daar een echte theaterzanggroep aan toe.

Merel Zeeman – Regisseur

Merel is al jaren actief als uitvoerend musicalartiest. Ze speelde recent in Utrecht in Mamma Mia!, in Hamburg in Kinky Boots, was als Magda te zien in Tanz der Vampire. In Wenen was ze in Mary Poppins te zien, o.a. als cover Mrs Banks. In Oberhausen speelde zij in Mamma Mia! als cover Tanja en Roos en maakte ook deel uit van het ensemble van Sister Act. Was in Nederland en België te zien als cover Maria en Moeder Overste in The Sound of Music, nadat ze in Duitsland al in de ensembles van Der Kleine Lord, Die Schöne und das Biest, Elisabeth en Les Miserables speelde.
Merel is Authorized Complete Vocal Technique Teacher en geeft als zodanig zangles, auditievoorbereiding en musicallessen. Nadat ze eerder met veel plezier bij Prestige heeft gezongen, is ze blij nu de regie van deze ambitieuze groep voor haar rekening te mogen nemen.

Merel Zeeman Regisseur