Na een geslaagd matineeconcert in ons eigen Marcanto mogen we al snel weer andere podia betreden. Op zaterdag 18 juni 2022 treedt Prestige twee keer op in de binnenstad van Rotterdam op het Rotjekoor Festival.

Rotjekoor Festival

Het Rotjekoor festival is met haar 144 deelnemende zanggroepen en koren het grootste korenfestival in Nederland. Tussen 11.00u en 18.30u zijn er op meer dan 20 locaties verspreid over de binnenstad van Rotterdam optredens van diverse koren, ensembles en vocalgroups. Van de Koopgoot tot het Centraal Station en van het Schouwburgplein tot de Doelen, door de hele binnenstad klinkt muziek!

Prestige @ Rotjekoor

Ook Prestige is onderdeel van dit fantastische geheel en zingt twee keer. Het eerste optreden is om 11.00u in de Koopgoot, later in de middag, om 14.00u zingen we in de hal van Theater Rotterdam. Beide optredens zijn vrij toegankelijk en we hopen je daar natuurlijk te zien!

Het hele programma plus een overzicht van alle locaties van Rotjekoor festival 2022 kun je hier bekijken

Prestige op Social Media

Kom je langs en maak je foto’s van ons optreden? Deel ze dan op social media en tag ons met @prestige.zanggroep op Facebook en Instagram. Volg ons daar ook voor het laatste nieuws over onze show En La Luz in het CKC Zoetermeer 18, 19 en 20 november 2022.