Prestige nodigt je uit voor een zondagmiddag matinee op 22 mei 2022 in muziekcentrum Marcanto. Onder de muzikale leiding van Alejandro Orozco en met regie van Merel Zeeman brengen we je een exclusief voorproefje van onze show ‘En la luz’ en het veelzijdige talent van onze groep.

Prestige stapt in het licht!

Na de donkere periodes van lockdown en grote veranderingen binnen onze groep hebben we enorm veel zin om te laten zien waar de afgelopen maanden, samen met onze nieuwe musical director Alejandro Orozco en regisseur Merel Zeeman, aan hebben gewerkt. Naast de vaste gezichten van onze groep zul je wellicht wat oude bekenden herkennen maar er zijn ook fantastische nieuwe zangers en zangeressen die niet kunnen wachten om het podium op te gaan. Samen zetten we de stap naar voren om als groep te gaan stralen!

Kom je ook luisteren?

Kun jij ook niet wachten om Prestige weer op het podium te zien? Je bent natuurlijk van harte welkom op het zondagmiddag matinee van 22 mei 2022 in muziekcentrum Marcanto. Het concert is vrij toegankelijk maar het aantal zitplaatsen zijn ivm de ruimte beperkt. Wil je zeker zijn van een plekje? Kom dan op tijd! De zaal gaat open om 13.30u. Het concert zelf begint om 14.00u en we sluiten om 16.00u de middag weer af. Uiteraard is het mogelijk om in de pauze en na afloop nog een drankje met elkaar te drinken.

Meer zondagmiddag Matineeconcerten

Niet alleen Prestige laat je genieten van een heerlijke muzikale zondagmiddag. Het hele jaar door brengen de verschillende onderdelen van muziekvereniging St. Caecilia matineeconcerten. Diverse disciplines laten u genieten van verschillende soorten muziek. Alle concerten zijn vrij toegankelijk. Ben je benieuwd welke concerten er nog meer op de planning staan? Bekijk de agenda bij St. Caecilia.

 

Wij hopen je te zien op 22 mei!